Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: març, 2020

App Inventor: Examen

Imatge
Avui ha set el dia de l'examen. A mi, m'ha tocat fer una App-Daus. En aquesta, tenia que haver una imatge amb el daus, i dos caselles, una per cada dau. Una mica més a baix, hi havia la casella que et donava el resultat. Tenie que estar programat de tal manera que quan la esposta sortís al quadrat de baix una veu digués amb veu alta el resultat. També hi havia d'haver un velocímetre, per tal de que quan sacsejessis el mòbil canvies el fons de pantalla entre 10 colors diferents. El que no he arribat a fer ha estat el llançament de daus amb el velocimetre. Així ha quedat la meva prova

App Inventor: Calculadora

Imatge
Seguim amb l'App Inventor. Aquest cop, hem incorporat la veu. Hem fet una calculadora, amb variables orals, per a fer la app més interactiva. Com veieu, es tracta d'una calculadora bastant senzilla. La App et donava dos numeros aleatoris, i tu tenies que dir el resultat que et semblava que era. La App mateixa, detectava si la teva resposta era correcta o no. La part de programació, ha quedat així:

App Inventor: Canvas

Imatge
Seguim amb l'App inventor. Aquest cop hem introduït el canvas. Aquest, et permet incorporar eines de dibuix a la teva App. Així doncs, hem creat una aplicació de dibuix. Per a fer-la, només hem nececissat ficar les mesures del canvas a la part de disseny. Hem ficat diferents colors per a canviar el color del punter, i diferents dibuixos lineals per a poder ficar-los de fons del canvas.  També hem tingut que ficar una goma per borrar. Així ha quedat la programació:

App Inventor: Banc de sons

Imatge
Aquesta setmana, l'hem dedicat a fer un banc de sons. Aquest cop, amb l'App Inventor, hem creat una aplicació amb varies imatges, cada una d'elles associades a un so. Jo, per exemple, he ficat diferents imatges d'animals, amb el seu soroll corresponent. He tingut que utilitzar les taules per a poder quadrar les 4 imatges. Després, a l'apartat de blocs, els he vinculat els botons i les seves imatges, amb els sorolls, tal i com mostro a la seguent imatge.↡☺

App Inventor

Imatge
Avui hem començat amb l'App Inventor, que és un entorn integrat de desenvolupament que permet crear aplicacions de manera ràpida, senzilla i molt entenedora peral sistema operatiu Android.  Avui mateix, hem començat. L'activitat d'avui consistia en ficar una imatge, i quan aquesta sigues clicada, que emitís algun soroll, i que vibrés el mòbil. Ho he fet de la seguent manera: Primer, he afegit un botó a la pantalla. He tret el text del botó i he afegit una imatge de fons. He descarregat una arxiu mp3 i l'he  afegit a l'App Inventor. Després, ho he programat de la seguent manera:

Començem el 2n trimestre!

Imatge
Avui, hem començat el segon trimestre. La primera activitat que hem fet a l'aula ha estat una petita recerca sobre la Li-Fi. Aprofitant aquest treball, hem aprés a ficar les fonts correctament. En els últims anys s’ha progressat molt en la tecnologia, i aquest invent, un molt recent, i a la vegada molt prometedor, és un dels avenços amb més projecció de la dècada.  La Li-Fi, de l'anglès Light Fidelity és un sistema de comunicació amb llum visible 5G que utilitza llum LED per transferir informació a alta velocitat. És una forma similar al Wi-Fi. El Li-Fi permet, per exemple, d'encendre simplement el llum per co nnectar-se a Internet. Així doncs, només estant aprop d'una llum encesa, podem obtenir 5G.